LIVRARE

SCRIE-NE
+40 769 242 425
GĂSEȘTE MAGAZINUL NOSTRU
    Experții noștri Beauty îți stau la dispoziție pe LiveChat:
  • Consiliere în alegerea și utilizarea produselor
  • Sfaturi pentru rutina de Skincare
  • Sfaturi pentru rutina de Makeup

Luni –Vineri
9:00-17:00

TAXE DE LIVRARE ȘI MANIPULARE

METODA LIVRARE

COST

Standard, pentru comenzi sub 400 lei

Standard, pentru comenzi peste 400 lei

începând cu 15 lei

GRATUIT

DURATA ESTIMATĂ DE LIVRARE

METODA LIVRARE

COST

Procesare și predare către curier

Livrare, de la recepționarea coletului de către curier

1 zi lucrătoare

1 – 2 zile lucrătoare

Comenzile Alissa Beauté sunt predate către curier în zilele lucrătoare (luni – vineri, cu excepția sărbătorilor legale).

Depunem eforturi constante de a îți livra comanda online în cel mai scurt timp posibil. În medie, timpul nostru de procesare și predare a coletului către curier este de o zi lucrătoare.

Comenzile online plasate într-o zi lucrătoare înainte de ora 13:00 sunt procesate, pregătite și predate curierului în aceeași zi. Comenzile plasate după ora 13:00 sunt procesate, pregătite și predate curierului în următoarea zi lucrătoare. Comenzile plasate vineri după ora 13:00 sau în zilele de sâmbătă sau duminică sunt procesate, pregătite și predate curierului luni sau în următoarea zi lucrătoare.

Vei intra în posesia coletului la adresa de livrare furnizată în decurs de 1 – 2 zile lucrătoare de la momentul în care curierul a preluat coletul de la depozitul nostru.

Livrăm pe tot teritoriul României, prin intermediul companiei de curierat cu care colaborăm. Te rugăm să ai în vedere că termenul de livrare poate fi mai lung în zone în care accesul este îngreunat din cauza reliefului sau a condițiilor meteorologice nefavorabile.

RESTRICȚII DE EXPEDIERE

Unele articole vândute de Alissa Beauté necesită manipulare specială, conform reglementărilor locale sau europene care stipulează transportul categoriei din care aceste articole fac parte. Metoda de expediere a acestor articole este dictată de aceste reglementări, prin urmare expedierea unor produse către anumite destinații și în anumite cantități ar putea să nu fie posibilă. Dacă acest lucru afectează comanda ta, regretăm orice incovenient.

EXPEDIERI CĂTRE ALTE COMPANII DE TRANSPORT

Alissa Beauté nu este responsabilă pentru orice eventuale daune, defecte, diferente majore sau pierderi care apar la bunurile livrate către alte companii de transport, în cazul în care alegi să utilizezi serviciile unei alte companii decât cea cu care colaborăm noi. Aceasta înseamnă ca Alissa Beauté nu este responsabilă să înlocuiască produsele sau să ramburseze contravaloarea produselor livrate către compania de transport aleasă de tine. Dacă alegi sa utilizezi o altă companie de transport, vă recomandăm să solicitați transportatorului să refuze orice colete care sosesc deteriorate. Dacă un colet este pierdut sau deteriorat după ce a fost primit de compania de transport, compania de transport aleasă de către tine răspunde pentru acesta.

EXPEDIERI PRIN POȘTA ROMÂNĂ

Acest serviciu este disponibil în punctele de livrare din toată țara.

În momentul în care produsele tale ajung la oficiul poștal te vom anunța prin e-mail sau SMS. Te rugăm să le ridici în cel mult 7 zile.

Livrarea produselor la oficiile Poștei Române se face la tariful sabilit la data comenzii.

Livrare Gratuită și Retur Ușor

Satisfacție Garantată

AFLĂ MAI MULTE DESPRE POLITICA DE RETUR