RETURURI

SCRIE-NE
+40 769 242 425
GĂSEȘTE MAGAZINUL NOSTRU
    Experții noștri Beauty îți stau la dispoziție pe LiveChat:
  • Consiliere în alegerea și utilizarea produselor
  • Sfaturi pentru rutina de Skincare
  • Sfaturi pentru rutina de Makeup

Luni –Vineri
9:00-17:00

PROCEDURA DE RETUR

La Alissa Beauté, satisfacția ta este garanția noastră! Dacă produsele achiziționate de pe www.alissabeaute.ro nu te mulțumesc, le poți returna în starea lor inițială în termen de 14 zile de la data la care ai primit coletul.

1. CONTACTEAZĂ-NE

Pentru a initia procesul de retur, te rugam sa ne contactezi telefonic la +40 769 242 425 sau prin e-mail la contact@alissabeaute.ro. Programul departamentului nostru de Serviciu Clienti este de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 17:00.

 

2. COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE RETUR

Completeaza formularul de retur pe care l-ai primit alaturi de produsele comandate de la noi si include-l in colet, alaturi de produsele returnate.

 

3. AMBALEAZĂ PRODUSELE

Impacheteaza cu grija articolele si asigura-te ca acestea stau cat mai fix in cutie, astfel incat sa nu cada din colet sau sa fie deteriorate pe parcursul transportului inapoi catre noi. Produsele trebuie returnate in starea in care au fost livrate, in ambalajul lor individual, si trebuie sa nu fie deteriorate, modificate, testate sau folosite. Nu uita sa incluzi formularul de retur.

 

4. PREDĂ COLETUL CURIERULUI

Echipa noastra se va ocupa de toate demersurile astfel incat curierul sa vina la adresa ta pentru a prelua si returna coletul inapoi catre depozitul nostru. La momentul ridicarii coletului nu ti se va solicita sa achiti nimic, deoarece costul returului va fi dedus din suma finala care iti va fi rambursata. Nu iti vom opri niciun cost pentru procesarea returului daca motivul pentru care returnezi produsele este legat de o livrare incompleta, incorecta sau daca ai primit produse defecte.

Retururile se vor transmite catre urmatoarea adresa:

Extetica Technology SRL

str. Runcului, nr. 19, oras Fieni, jud. Dâmbovița, Cod postal: 135100, Romania.

Indiferent de metoda de returnare a produselor, te rugam sa pastrezi dovada livrarii (spre exemplu chitanta de la curier), astfel incat sa poti demonstra ca ai returnat produsele in cazul putin probabil in care nu primim bunurile returnate.

ARTICOLE DETERIORATE

In momentul in care primesti coletul, te rugam sa inspectezi cutia pentru eventuale deteriorari care s-au produs in timpul expedierii. Este normal ca aceasta cutie de expediere sa prezinte cateva urme de uzura insa, in cazul in care au survenit deteriorari ale produselor, te rugam sa pastrezi cutia, materialele de ambalare si articolele din interior si sa ne contactezi cat mai curand posibil la +40 769 242 425 (de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:00) sau prin e-mail la contact@alissabeaute.ro .

În momentul în care produsele tale ajung la oficiul poștal te vom anunța prin e-mail sau SMS. Te rugăm să le ridici în cel mult 7 zile.

Livrarea produselor la oficiile Poștei Române se face la tariful sabilit la data comenzii.