VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ACESTI TERMENI SI CONDITII DE PARTICIPARE IN PROGRAMUL DE LOIALITATE ESTÉE E-LIST ROMANIA. PRIN PARTICIPAREA LA ACEST PROGRAM, SUNTETI DE ACORD SA FITI OBLIGAT DE TERMENII DESCRISI AICI SI DE TOTI TERMENII INCLUSI PRIN REFERINTA. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TOTI ACESTI TERMENI, NU PARTICIPATI IN ACEST PROGRAM.

SECTIUNEA 6 DE MAI JOS CONTINE DETALII DESPRE RENUNTARE LA GRANTII – LIMITAREA RASPUNDERII. VA AFECTEAZA DREPTURILE. VA RUGAM SA LE CITITI.

ELIGIBILITATEA CALITATII DE MEMBRU SI PRIVIRE GENERALA

 1. Programul de Loialitate Alissa A-List Romania („Program”) este oferit la discretia exclusiva a Extetica Technology SRL („Alissa Beauté”, „Compania”, „noi”, „al nostru” sau „noi”). Programul este disponibil numai persoanelor fizice pentru uz personal si este limitat la un cont pentru fiecare persoana. Corporatiile, asociatiile sau alte grupuri nu pot participa la Program. Persoanele care sunt rezidenti legali ai Romaniei si au cel putin 18 ani sau mai mari si care furnizeaza si mentin o adresa de email valabila sunt eligibile sa devina membri. Daca sunteti minor, puteti participa in Program numai cu acordul si sub supravegherea parintilor sau al tutorelui legal. Angajatii Estée Lauder si colaboratorii Companiei pot crea un cont in Program pentru uz personal. Nu este necesara o achizitie pentru a va alatura Programului. Partenerii de afaceri si furnizorii nu sunt eligibili pentru a participa in Program. Programul nu poate fi utilizat in scopuri de afaceri sau comerciale si putem refuza crearea unui cont din orice motiv.
 2. Prin aderarea la Program si a deveni membru al Programului, dumneavoastra sau parintii sau tutorele legal, daca sunteti un minor eligibil (individual si colectiv, „dumneavoastra”, „al dvs.” sau „membru”), sunteti de acord ca ati citit, inteles si sunteti de acord sa fiti obligat de acesti Termeni si Conditii de Participare in Program („Termeni”) si de orice schimbari sau modificari pe care le putem face. Ar trebui sa consultati frecvent acesti Termeni si politicile aferente si Intrebarile Frecvente pentru a intelege termenii si conditiile care se aplica Programului, deoarece acestea se pot schimba din cand in cand. Acesti Termeni nu modifica in niciun fel termenii sau conditiile oricarui alt acord pe care il puteti avea cu noi, inclusiv orice acord pentru produse sau servicii. Prin inscrierea in Program, de asemenea, sunteti de acord sa fiti obligat de Politica de Confidentialitate a site-ului nostru si de Termenii si Conditiile site-ului nostru, care sunt incluse aici prin referinta. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni, cu Politica de Confidentialitate a site-ului nostru si cu Termenii si Conditiile site-ului nostru, nu puteti participa in Program. Programul este nul acolo unde este interzis de lege.
 3. Programul este disponibil doar pe website-ul www.alissabeaute.ro, in Romania.

INSCRIERE IN PROGRAM

 1. Persoanele eligibile se pot inscrie in Program accesand www.alissabeaute.ro (colectiv, „Site-ul”) si urmand instructiunile Programului de a se inregistra pentru Program.
 2. Daca sunteti minor, prin inscrierea in Program, certificati ca, in numele dvs., parintii sau tutorele legal au consimtit sa va inscrieti in Program si au citit, inteles si au fost de acord sa fie obligati de acesti Termeni, Politica noastra de Confidentialitate si Termenii si Conditiile site-ului nostru, care sunt incluse prin referinta, si de orice schimbari sau modificari pe care le putem face.
 3. Sunteti obligat sa furnizati numele complet, adresa de email, data nasterii, un numar de telefon mobil si o adresa completa, inclusiv codul postal, pentru a va inscrie. Daca va inscrieti pe Site, trebuie sa creati si o parola pentru a va inscrie. Sunteti singurul responsabil pentru mentinerea exactitatii informatiilor contului dvs. si pentru actualizarea acestora, dupa cum este necesar. Puteti actualiza informatiile dvs. personale pe Site.
 4. Un singur cont de Program poate fi asociat cu un singur membru si o singura adresa de email. In cazul unei dispute privind identitatea membrului inscris in Program, membrul va fi considerat titularul contului autorizat al adresei de email trimise la momentul inscrierii. In sensul acestor Termeni, „titularul de cont autorizat” este persoana fizica care este atribuita adresei de email trimisa de catre un furnizor de internet, un furnizor de servicii online sau o alta organizatie (de exemplu, intreprindere, institutie de invatamant etc.) care este responsabila pentru atribuirea adreselor de email pentru domeniul asociat cu adresa de email trimisa.

BENEFICIILE PROGRAMULUI

COMUNICAREA PROGRAMULUI

 1. Prin inscrierea in Program, veti fi abonat automat pentru a primi si va dati acordul sa primiti emailurile noastre de marketing, inclusiv comunicarile legate de Program. Puteti renunta la primirea emailurilor de marketing sau a emailurilor legate de Program in orice moment, urmand instructiunile furnizate in email si in orice alt mod prevazut in Politica noastra de Confidentialitate. Daca renuntati la emailuri legate de Program, nu veti mai primi emailuri cu privire la starea Programului sau la recompensele sau beneficiile Programului care pot fi disponibile pentru dvs.

REZILIERE SI MODIFICARE

 1. Programul si beneficiile acestuia sunt oferite la discretia noastra. Putem, la discretia noastra, sa anulam, sa modificam, sa restrictionam sau sa reziliem acesti Termeni, Intrebarile Frecvente si/sau Programul sau orice aspect sau caracteristica a Programului in orice moment, fara notificare prealabila, chiar daca aceste modificari pot afecta valoarea recompenselor sau beneficiilor deja acumulate sau castigate si/sau capacitatea de a rambursa recompense sau beneficii acumulate.
 2. Ne rezervam dreptul, in orice moment, la discretia noastra: (1) sa va excludem de la participarea in Program; (2) sa intrerupem participarea dvs. in Program; si/sau (3) sa suspendam sau sa verificam contul de membru pentru orice perioada de timp fara o notificare prealabila. Orice abuz suspectat al Programului, nerespectarea oricaror Termeni, inactivitate de membru pentru mai mult de 36 de luni, activitate ilegala, frauda, declaratie falsa sau alta conduita incompatibila cu acesti Termeni si/sau in detrimentul nostru sau intereselor noastre, inclusiv fara limitare, orice suspiciune ilegala, frauduloasa, orice alta utilizare neautorizata a oricaror recompense si/sau beneficii ale Programului, poate duce la revocarea calitatii de membru si va va face neeligibil pentru participarea ulterioara la Program. Daca calitatea dvs. de membru este revocata, orice recompense sau beneficii din contul dvs. vor expira automat, iar accesul dvs. la Program si functii se va incheia automat, la propria noastra discretie. Daca, la discretia noastra, suspectam frauda, declaratie falsa, abuz sau incalcare a acestor Termeni, avem, de asemenea, dreptul de a lua masuri legale adecvate.
 3. Daca decideti ca nu mai doriti sa faceti parte din Program, va puteti anula calitatea de membru in orice moment, contactandu-ne.

RENUNTARE LA GARANTII; LIMITAREA RASPUNDERII

 1. NICI ALISSA BEAUTÉ, NICI COMPANIILE NOASTRE MAMA, FILIALELE, AFILIATII, PARTENERII, DIRECTORII SAU LICENTIATORII NU FAC NICIUN FEL DE DECLARATII SAU NU DAU GARANTII DE NICIUN FEL, EXPRESE SAU IMPLICITE, IN LEGATURA CU ACESTI TERMENI SAU CU PROGRAMUL SAU CU ORICARE DINTRE RECOMPENSELE SAU BENEFICIILE ASOCIATE PROGRAMULUI, INCLUZAND, DAR FARA A SE LIMITA LA, GARANTII SAU COMERCIALIZARI, NEINCALCARI SAU CALIFICARI PENTRU UN ANUMIT SCOP, CU EXCEPTIA CAZULUI IN CARE ACESTE DECLARATII SI GARANTII NU SUNT EXCEPTATE DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL.
 2. SUNTETI DE ACORD CA NICI ESTÉE LAUDER, NICI COMPANIILE NOASTRE MAMA, FILIALELE, AFILIATII, PARTENERII, DIRECTORII SAU LICENTIATORII NU VOR FI RESPONSABILI SAU RASPUNZATORI PENTRU CONTRACT, GARANTIE SAU PREJUDICIU (INCLUSIV NEGLIJENTA) PENTRU ORICE (a) INTRERUPERE A ACTIVITATII; (b) INTARZIERI DE ACCES SAU INTRERUPERI DE ACCES LA PROGRAM; (c) NELIVRAREA DE DATE, PIERDERE, FURT, LIVRARE GRESITA, CORUPTIA, DISTRUGERE SAU ALTE MODIFICARI; (d) PIERDEREA SAU DAUNELE DE ORICE FEL SUPORTATE CA URMARE A RELATIONARII CU SAU A PREZENTEI UNOR LINK-URI TERTE PE SITE SAU A UTILIZARII ORICAREI RECOMPENSE SAU BENEFICII ALE PROGRAMULUI; (e) VIRUSI INFORMATICI, DEFECTIUNI ALE SISTEMULUI SAU DEFECTIUNI CARE POT APAREA IN LEGATURA CU UTILIZAREA DE CATRE DVS. A SITE-ULUI, INCLUSIV IN TIMPUL HYPERLINK-ULUI CATRE SAU DE PE SITE-URILE TERTELOR PARTI; (f) ORICE INEXACTITATI SAU OMISIUNI IN CONTINUTUL PROGRAMULUI; SAU (g) EVENIMENTE DINCOLO DE CONTROLUL NOSTRU REZONABIL. NU FACEM NICIO DECLARATIE SAU GARANTIE CA DEFECTELE SAU ERORILE VOR FI CORECTATE.
 3. SUNTETI DE ACORD CA NICIO CERERE SAU ACTIUNE IN CONTRACT, GARANTIE SAU PREJUDICIU (INCLUSIV NEGLIJENTA) CARE REZULTA DIN PARTICIPAREA DVS. SAU IN LEGATURA CU PARTICIPAREA DVS. LA PROGRAM, UTILIZAREA ORICAREI RECOMPENSE SAU A ALTOR BENEFICII SAU ACESTI TERMENI NU POT FI ADUSE DE DVS. LA MAI MULT DE UN (1) AN DE LA APARITIA CAUZEI ACTIUNII REFERITOARE LA O ASTFEL DE CERERE SAU ACTIUNE. DACA SUNTETI NEMULTUMIT DE PROGRAM, INCETAREA CALITATII DE MEMBRU IN PROGRAM ESTE SINGURUL REMEDIU. NU AVEM NICIO ALTA OBLIGATIE, RASPUNDERE SAU RESPONSABILITATE FATA DE DVS.
 4. VA PUTETI REZILIA CALITATEA DE MEMBRU SOLICITAND ACEST LUCRU PRIN APEL SAU E-MAIL CATRE SERVICIUL CLIENTI.

DESPAGUBIRE

 1. Sunteti de acord sa aparati, sa despagubiti si sa ne aparati de noi, companiile noastre mama, filialele, afiliatii, partenerii, licentiatorii, functionarii, directorii, angajatii si agentii fata de orice pierdere, daune sau costuri, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor, rezultate din orice cerere, actiune sau pretentie a tertelor parti rezultate din participarea dvs. la Program, cu incalcarea oricarei legi, reguli, regulamente sau a acestor Termeni.

LEGEA APLICABILA SI DISPUTE

 1. Acest Program si acesti Termeni vor fi guvernati si interpretati in conformitate cu legile de fond din Romania.
 2. ORICE LITIGIU LEGAT IN ORICE FEL DE ACEST PROGRAM, ACESTI TERMENI, CALITATEA DVS. DE MEMBRU LA PROGRAM SAU RELATIILE DINTRE PARTI VA FI SOLUTIONAT STRICT IN FATA INSTANTELOR COMPETENTE DIN BUCURESTI SI IN CONFORMITATE CU LEGEA ROMANA APLICABILA.
 3. PROTECTIA CONSUMATORULUI:
  Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
  Blvd. Aviatorilor nr.72, Bucuresti, 011865, Romania
  Adresa de email: dsal@anpc.ro
  Website: http://www.anpc.gov.ro/categorie/1271/sal
  Telefon: 0213121275
  Fax: 0213143462

CONFIDENTIALITATE

 1. Pretuim confidentialitatea dvs. Informatiile personale colectate de la dvs. in legatura cu Programul, inclusiv, dar fara a se limita la achizitiile efectuate in legatura cu apartenenta dvs. ca membru la Program, vor fi utilizate si dezvaluite de noi in conformitate cu Politica noastra de Confidentialitate.
 2. Membrii accepta in mod explicit sa acorde Companiei responsabilitatea pentru utilizarea si prelucrarea datelor, fie de catre aceasta sau prin intermediul oricarei alte parti pe care o va desemna sa efectueze prelucrarea mentionata la cererea companiei si in numele acesteia. Datele personale ale membrilor vor fi pastrate de catre Companie si vor fi utilizate exclusiv si numai in scopul acestui program, si anume, pentru verificarea detaliilor personale ale Membrilor, pentru orice livrare cadou etc., precum si pentru notificarea viitoare a Membrilor despre activitati de publicitate – promotionale ale Companiei. In orice caz, datele personale ale Membrilor vor fi pastrate in conformitate cu Politica noastra de Confidentialitate.

CONTACTATI-NE

 1. Pentru informatii despre Program si despre calitatea dvs. de membru, apeland la numarul de telefon +40 769 242 425 sau trimitand un email la exteticatechnology2013@gmail.com. Nu suntem responsabili pentru cererile sau corespondenta pierduta sau intarziata la posta sau pe Internet. De asemenea, puteti afla mai multe detalii parcurgand rubrica noastra de Intrebari Frecvente.